Select Page

Computerreparatie

Wanneer uw computer of laptop niet meer doet wat hij moet doen merkt men pas hoe onmisbaar het apparaat is. “Hoe moeten we nu ons werk kunnen doen…?”

Gelukkig is hulp nabij!

Stap 1 – Diagnose

Om tot een goede oplossing te komen onderzoeken wij eerst wat er mis is met uw apparaat. Na deze diagnose weet u precies wat er mis is met uw apparaat en hoeveel het gaat kosten om het probleem te verhelpen. Zo weet u van te voor waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Wanneer herstel niet meer mogelijk is of wanneer de kosten van herstel door de prijs niet meer interessant is kunnen wij een vervangend apparaat voor u verzorgen, waarbij (indien mogelijk) uw bestanden worden overgezet naar het nieuwe apparaat.

Wanneer u uw apparaat door ons laat repareren of een vervangend apparaat bij ons aanschaft zijn er aan deze diagnose geen kosten verbonden. Wanneer u besluit om het alleen bij de diagnose te houden, rekenen wij 25 euro onderzoekskosten.

Stap 2 – Reparatie

De diagnose is rond, de oorzaak en de kosten zijn bekend, tijd om te zorgen dat uw apparaat weer gaat doen wat hij moet doen!

Bij computers en laptops kunnen we reparaties onderverdelen in twee grote categorie├źn, te weten;

  • Hardwarematige problemen
  • Softwarematige problemen

Hardwarematige problemen

Bij hardwarematige problemen zullen wij na uw akkoord de benodigde onderdelen bestellen om uw apparaat te kunnen repareren. Na het bestellen van deze onderdelen zijn wij helaas overgeleverd aan het logistieke proces van onze leverancier(s).

Veel onderdelen hebben wij binnen 24 uur in huis. Helaas komt het ook vaker voor dat onderdelen vanuit het buitenland moeten komen. Zeker bij laptops, waar bepaalde onderdelen specifiek voor een model of serie zijn, komt het helaas voor dat onderdelen van buiten de EU moeten komen. Hoewel wij begrijpen dat het erg vervelend is om een tijd zonder uw apparaat te zitten, ligt het niet binnen onze mogelijkheden om invloed op deze logistieke processen uit te voeren. Wij hebben voor dit soort gevallen wel leenapparatuur beschikbaar.

Softwarematige problemen

In veruit de meeste gevallen zijn softwareproblemen oplosbaar. Wel zijn softwarematige problemen soms complexe puzzelstukken om op te lossen.