Select Page

Een overzicht van onze diensten

Reparatiedienst

Op onze technische dienst zijn wij gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops. Daarnaast kunnen wij een legio aan andere apparaten repareren, denk bijvoorbeeld aan gameconsoles, tablets en telefoons. Ook met Apple producten kun je bij ons terecht.

Maatwerk computers

Bij SiMOTiON Computers bouwen we computers. Wij hebben geen standaard computer in ons gamma, elke computer is als een maatpak. Samen met jou wordt besproken waar je de computer voor wil gaan gebruiken, op basis daarvan stellen wij de perfecte computer voor jou samen. Onze focus ligt daarbij op kwaliteit.

Hulp bij WiFi

Talloze routers en versterkers verder maar nog stééds slecht wifi? Het overkomt meer mensen dan je zou denken! Er is helaas geen “one-size-fits-all” oplossing. Het  is onmogelijk om één of meerdere product(en) aan te bevelen zonder uw specifieke situatie te verkennen. Geen gebouw of omgeving is namelijk gelijk.

IT-er on demand

U bent ondernemer en heeft een IT-er nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden! Wij leveren diverse diensten voor het kleinbedrijf.

VOIP Telefonie

Als je nog niet via VOIP belt kun je mogelijk zowel veel kosten besparen als veel mogelijkheden toevoegen aan jouw nummer. Denk bijvoorbeeld aan tijd-gestuurde telefoonbeantwoording (wij zijn momenteel gesloten), een wachtrij voor wanneer je in gesprek bent, keuzemenu’s, fax en voicemail direct naar je email.

Website ontwerp en realisatie

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Heb je nog geen website, of is deze toe aan vernieuwing? Allicht dat SiMOTiON Computers iets voor jou kan betekenen!