Select Page

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg opgesteld en wordt je aangeboden door SiMOTiON Computers. Er wordt grote moeite en aandacht gedaan om de informatie juist en actueel te houden, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Het staat je vrij de informatie op deze website te gebruiken, mits je deze niet kopieert, verspreidt of misbruikt. Het gebruik van de informatie is echter op eigen risico. SiMOTiON Computers aanvaart geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie, tips of adviezen die je op deze website kunt vinden.

Het intellectueel eigendom van de informatie en andere materialen op deze website berust bij SiMOTiON Computer. Het, zonder schriftelijke toestemming van SiMOTiON Computers, kopiƫren van de informatie en/of overige materialen op deze website is niet toegestaan. Oftewel, kom je iets tegen dat je graag zou gebruiken op je eigen website, neem dan even contact op en doe dat niet zomaar.

De informatie op deze website kan op elk moment worden gewijzigd of verwijderd, zonder dat wij je daarvan op de hoogte hoeven te stellen. Ook de informatie in onze disclaimer kan op elk moment worden veranderd. De meest recente versie kun je op deze pagina terugvinden.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de inhoud van deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 46 428 0540.